Daca pana acum nu ati preparat asemenea deliciu nu mai stati mult pe ganduri. Tarhonul in otet da o aroma de neegalat ciorbelor.
Aripile si oasele de cocos se curata si se spala bine cu apa rece .
Legumele se spala se curata si iar se spala .
Morcovii si telina se taie bastonase putin mai grosute .Cartofii se taie in opt .
Se conecteaza multicookerul la curent . Se toarna in cuva 3 l apa .
Se seteaza din meniu functia Boil pentru 40 minute .
La inceput se pune la fiert carnea, morcovii , ceapa intreaga , foile de dafin si sarea .
Dupa 25 minute se aduga cartofii si orezul .
In ultimele 5 minute de preparare se aduga tarhonul si otetul de pe tarhon .
Gustati daca carnea si morcovii sunt fierti . In caz contrar mai setati pe programul de fierbere-boil inca 10 minute .
Gustati si sarati daca mai este nevoie .
Deconectati aparatul de la retea.
Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda si serviti cu verdeata preferata .