Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 5850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 oase de vita
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 bucata pastarnac
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean

Pentru perisoare:

  • 1 tava de carne tocata
  • 1 ceapa mica alba
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker:

Punem apa in vas,punem oasele de vita,setam la functia Boil si lasam 20 minute sa fiarba.

Se ia spuma,se scot oasele de vita si punem legumele,ardeiul kapia il taiem cuburi,la fel si pastarnacul,iar ceapa verde o taiem rondele.

Formam si perisoarele amestecand,carnea cu ceapa tocata marunt si putin patrunjel proaspat tocat cat mai fin.Amestecam bine,punem putina sare si piper si formam perisoarele pe care le adaugam peste legume si setam la functia Boil pentru circa 40 minute.

Adaugam condimentele,rosiile cuburi din cutie,si luam surplusul de grasime daca este prea mult(se formeaza mai multa grasime de la oasele de vita).

Se mai lasa 5-10 minute la functia Boil dupa care oprim aparatul,punem patrunjelul proaspat tocat marunt si servim ciorba.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute si smantana(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie de post