Ciorba de ciuperci cu dovlecel si hrisca

de Valclaudia in Ciorbe, 5 Oct 2014 | 5476 vizualizari

 

o ciorba de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri ulei
  • 2 ardei kapia
  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 rosie mare, de gradina
  • 1 cescuta hrisca
  • cca 150 gr. dovlecel
  • boabe de mustar si piper negru
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspat tocata (telina,marar si patrunjel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu dovlecel si hrisca:

Curatam si spalam legumele.

Punem 3 linguri de ulei in oala, adaugam ceapa rosie taiata rondele subtiri, lasam 2-3 minute la sotat.

Adaugam rondelele de morcov, bucatile de ardei kapia si feliile de ciuperci.

Punem bobite de mustar si de piper negru, adaugam sare si piper dupa gust, lasam cca 5 minute sa se caleasca legumele.

Adaugam 3l apa rece si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit pana incep se inmoaie legumele.

Adaugam cubuletele de dovlecel si hrisca clatita in apa rece, apoi mai fierbem mancarea cca 15 minute.

Oprim focul, presaram verdeata tocata marunt, lasam cca.5 minute sa se intrepatrunda aromele, apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu dovlecel si hrisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deyutzky 1

05.10.2014, 23:14

foarte buna ciorbita!

Bya Ralu 1

03.03.2015, 03:34

Faină ciorbita , vin la masă când mai faci

mihaelar63 1

04.03.2015, 16:11

Cum de mi-a scapat ? Super -buna cu hrisca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta