Ciorba de ciocanele afumate

de madi_marin in Ciorbe, 18 Mar 2010 | 13035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui afumate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • fasole verde
  • 1 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • cuburi concentrate de pui
  • 1,5 l zeama de varza
  • verdeata tocata marunt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciocanele afumate:

Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul de rosii. Cand e gata ciorbita, se da deoparte de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciocanele afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

madi_marin 1

19.03.2010, 16:46

cum nu gasiti? la voi nu exista asa ceva?.....ciudat.... Nadina....ar fi o idee..

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:17

Inghit in sec ..................arata grozav de bine.

madi_marin 1

21.03.2010, 08:46

si e foarte buna...., mie imi plac mult afumaturile, as manca des.....mai ales cu ceapa.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara de legume