Ciorba de cartofi cu pui si tarhon

de La Ancuta in Ciorbe, 27 Apr 2011 | 11700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui (spate, pipote)
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina medie
  • 2 ardei
  • 7-8 cartofi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 linguri bulion
  • sare, piper
  • tarhon in otet
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu pui si tarhon:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite. O punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie.

Adaugam apoi ceapa taiata marunt, ardeii taiati cubulete si legumele taiate marunt (le puteti da si pe razatoarea cu ochiuri mari). Cred ca v-am mai spus ca noua ne plac legumele mai maricele.

Lasam sa fiarba 10-15 minute. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Adaugam si cartofii la fiert. Cand sunt aproape fierti adaugam pasta de ardei si bulionul si lasam pana fierb toate legumele.

La final adaugam tarhonul tocat marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa dea
un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat.

Servim calda cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu pui si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

La Ancuta 1

23.10.2013, 08:39

Multumesc

mena29 1

10.12.2013, 09:17

Cand mai faci ca vreau sa vin la tine sa pap si eu

La Ancuta 1

10.12.2013, 11:04

Dupa ce faci furescuri, ca sa nu vii cu mana goala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan