Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Sep 2014 | 5631 vizualizari

 

A iesit atat de buna,incat am papat-o toata!:D

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pancetta
  • 2 morocvi
  • fasole pastai verde proaspata
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors maggi cu smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/boia dulce
  • tarhon/leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta:

Morcovii se dau pe razatoarea mare,se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.
In oala de ciorba punem apa si o punem la foc,adaugam legumele calite si pancetta.
Fasolea pastai se rupe in bucati mici,cartofii se taie cuburi,si se adauga in oala de ciorba.
Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se pune cand legumele sunt aproape fierte.
Se adauga condimentele dupa gust si bulionul.
Dupa ce oprim focul se amesteca smantana cu cate un polonic din ciorba fierte,se amesteca bine si se adauga in oala de ciorba,acestecand bine sa nu se "branzeasca"
Se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba saracului