Ciorba de pui cu multe legume

de ela in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 13881 vizualizari

 

au inceput sa imi placa ciorbele....nu imi vine sa cred ...am mancat si eu...dovada,ultimul castron din poze ,bineinteles ca am facut ciorba in ceaun....

 

INGREDIENTE

  • 1pastarnac,
  • 1morcov,
  • 1ardei rosu,
  • 1ardei capia galben,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 1pumn de mazare,
  • 1pumn de fasole galbena pastai,
  • 50gr orez,
  • 2felii gulie,
  • 3cartofi,
  • 1pumn teietei,
  • patrunjel,
  • leustean,
  • marar,
  • 2rosii,
  • 250gr piept de pui dezosat,
  • 200gr suc de rosii,
  • 3lingurite de boia dulce,
  • sare,
  • vegeta,
  • 2cuburi de vegeta cu gust de pui,
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu multe legume:

Ceapa verde o taiem rondele.Morcovul il curatam si il tocam marunt,la fel si pastarnacul,ardeiul il curatam si il taiem marunt,Fasolea galbena o rupem bucati mai mici,rosiile le decojim si le tocam marunt.Pieptul de pui il taiem cubulete mici.Cartofii,ii curatam si il taiem si pe el cubulete.

Intr-o oala punem putin ulei in care adaugam legumele(mai putin cartofii si guliia,pe care o vom scoate la sfarsit din ciorba) si carnea.Adaugam si putina apa si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam 3litri de apa si o lasam sa dea in clocot.Punem si cartofii,gulia feliata si orezu,condimentam cu sare,piper,vegetal.Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele.Spre sfarsit,punem teieteii, boiaua,sucul de rosii si borsul si mai condimentam dupa gust.Luam de pe foc si presaram patrunjel,leustean si marar.Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu multe legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

ela 1

07.10.2010, 14:53

multumesc,Roberta

eleny2010 1

04.11.2010, 23:48

buna ela ..vad k majoritatea retetelor este la ceaun.. iti place mai mult facute asa? si mie imi plac mancarurile facute de mine. si ciorba kre eu nu ma omor dupa ea. si dupa cum mai zisese un bucataras ciorba de perisoare este pe placul copiilor.. si eu mai mica tot ciorba asta mancam.

ela 1

05.11.2010, 00:00

Eleny,bine ai venit printre noi ,in legatura cu preparatele pregatite la ceaun....nu fac toata mancarea in ceaun ,l-am cumparat de curand si mi-a placut sa gatesc in el foarte mult pt ca in ceaun mancarea se face foarte repede si gustul este deosebit,culoarea mancarii e mai puternica....ciorbele,tocanita,mamaliga,mancarea de fasole ies delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gasca