Am pus apa la fiert intr-o oala incapatoare.
Cand a inceput sa fiarba ,am adaugat carnea de porc taiata in cubulete si scarita afumata.
Am lasat sa dea cateva clocote indepartand spuma de fiecare data .
Am adaugat telina si o ceapa intreaga si am lasat sa fiarba cca 1 ora .
Separat am taiat 3 morcovi in cubulete si i-am adaugat si pe ei ciorbei.
Am tocat marunt cealalta ceapa iar morcovul l-am ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Am pus uleiul la incins ai am calit ceapa cu morcovul si ardeiul iute aprox 5 minute la foc mic.
Am scos telina si ceapa si am adaugat legumele calite.
Cartofii i-am curatat de coaja si i-am taiat in cubulete potrivite.
Dupa cateva clocote am adaugat cartofii si am lasat ciorba pe foc aprox 15-20 de minute pana au fost bine fierti si cartofii.
Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu smantana apoi am adaugat treptat 3 polonice de ciorba fierbinte.
Am oprit focul si am adaugat amestecul de smantana.
Am potrivit gustul cu otet,sare ,piper si leustean tocat.
Este delicioasa fierbinte alaturi de o ceapa rosie.