Pai daca am facut felul doi trebuia neaparat si felul unul asa ca am facut o ciorbita buna tare.. incercati sa o faceti si o sa-mi dati dreptate ..
Am curatat zarzavatul, ceapa si ardeiul le-am spalat si le-am tocat. Apoi in (nelipsita mea oala de 4 l ) am pus uleiul, am adaugat zarzavatul tocat, ceapa si ardeiul si le-am calit 5 minute. Am adaugat boiaua, apoi aripile curatate si spalate in prealabil, am mai lasat 5 minute sa se caleasca impreuna cu zarzavatul, am adaugat apa fierbinte pana la trei sferturi de oala, am potrivit de sare, vegeta si piper, am adaugat si foaia de dafin si am lasat la foc mic sa fiarba.
Intre timp am curatat cartofii, i-am spalat si taiat cubulete. Pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat si cartofii, am lasat sa fiarba in continuare. Inainte de a se termina am adaugat bulionul, am mai lasat sa dea citeva clocote, apoi am oprit plita si am asezonat cu leustean proaspat.
Yamiiiiiiiiiii!!! ce bunatate.
Pofta buna... si nu ezitati sa o faceti fiindca este buna tare.
1
Cine mai doreste adauga putin otet sau suc de lamie
2
Si nelipsitul ardei iute ..
3
Celor carora le place si smintina .. se poate adauga la servit