Am avut doua bucati frumoase de carne de caprior . As putea ca bucatile seamana cu rasolul . Cand spui vanat te gandesti cu ce sa-l asociezi . Prima optiune ce-mi vine in minte sunt ciupercile . Deci cu ciuperci sa fie !!!!
1
Despre baharat numit 7 piperuri : 7 piperuri sau Baharat, asa cum mai este denumit mixul, este un amestec de 7 condimente folosite cel mai des in bucatariile din Liban, Siria, Iran, Iordania, Irak, Palestina, Israel dar si Romania. Utilizat in bucataria internationala, acest mix de condimente este introdus si in bucataria romaneasca, regasindu-se in cartile de bucate ale bucatarilor contemporani. Utilizat pentru a prepara diverse mancaruri, acum il poti utiliza si acasa. Condimentele mixului 7 piperuri Baharat in limba araba inseamna condimente iar in sanscrita inseamna sursa condimentelor din ce compun amestecul. Baharat este creat in functie de zona si de preferintele culinare ale zonei, dar cele mai intalnite ingrediente sunt: piper negru, ienibahar, cardamom, cassia, cuisoare, coriandru, nucsoara, ardei iuti uscati. Bahart-ul este ingredientul folosit pentru a prepara diverse preparate din carne de miel, peste, vita, pui si supe de tot felul. Este un ingredient folosit si pentru kebab, tocaturi, linte sau naut. In Turcia, baharatul ai contine si menta uneori, pe cand in Tunisia baharatul este un amestec de boboci de trandafir uscati si macinati, scortisoara si piper negru proaspat macinat. Acest mix da gust si savoare mancarurilor iar in bucataria internationala este folosit si pentru a “scapa” de mirosul carnii. Condimentele mixului 7 piperuri
2
Este un mix de condimente echilibrat dar cu o aroma intensa care sa acopere mirosul carnii
3
Prepari acasa oricand mancaruri delicioase din bucataria siriana, turceasca, iordaniana si nu numai, cu un singur condiment.
4
Este un condiment perfect pentru orice tip de carne, (in special cel de oaie), supe, orez, sau fructe de mare.[ Orient Bazar ]