Borș de sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2012 | 5317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o sfeclă roșie măricică,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 2 cartofi
  • 1 litru borș,
  • pătrunjel verde,
  • leuștean,
  • 2 ouă,
  • smântână.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș de sfeclă roșie:

Sfecla se curăță și se taie fideluță.
Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

28.02.2012, 21:48

elucubratiiculinare 1

29.02.2012, 09:33

este prima oara cand fac asa ceva,si am fost super incantata de el
Sigur o sa mai fac Pupici

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:29

Am sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza