Ciorba de burta

de mamaica in Ciorbe, 11 Oct 2010 | 11628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 kg burta de vaca
  • un os de vita
  • 250g smantana
  • otet dupa gust
  • o capatana de usturoi
  • sare piper
  • 4 galbenusuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Dupa ce a fost burta spalata bine o mai lasam cam 30 min in apa rece cu otet ca sa-i mai ia din miros ,dupa care o punem la fiert impreuna cu osul de vita ,dupa 30 min  adaugam si legumele curatate dar intregi ,

le lasam sa fiarba toate la foc moderat ,

cand s-au fiert scoatem legumele si burta

burta o taiem fasii si o punem inapoi in oala dupa care intr-un castorn adaugam smantana ,galbenusurile de ou ,otetul ,usturoiul si le amestecam bine

cand s-au incorporat bine le aduagam in zeama de vita usor si mestecand fara incetare ,cand s-a incorporat toata mai lasa sa fiarba cateva minute pana da in cloct dupa care o stingem

putem adauga la fiecare farfurie gogosar acru taiat felii pentru a-i dau un aspect mai placut

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc