Ciorba de babic

de oO_ acnA _Oo in Ciorbe, 15 Ian 2013 | 12353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g babic
  • 200 g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei rosii
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 lingura de orez
  • zeama de varza
  • leustean si frunze de telina
  • (primavara adaugam si loboda )
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de babic:

Spalam, curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert ca la orice ciorba .

Cat timp fierb legumele tragem la tigaie babicul si kaizerul. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc mic inca 10 minute. Ulterior adaugam kaizerul si babicul.

Separat fierbem zeama de varza si o adaugam in ciorba, mai lasam pana da intr-un clocot, o reglam de sare si stingem focul apoi adaugam ouale batute si verdeata ....

Pofta Buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de babic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]