Ciorba cu perisoare din piept de pui

de maria_claudia in Supe/Ciorbe, 23 Oct 2010 | 7113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 1 morcov,
  • 2-3 linguri de orez,
  • delikat,
  • 400gr de piept de pui tocat,
  • patrunjel si leustean verde,
  • ulei,
  • sare si piper,
  • bors magic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din piept de pui:

Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa gust, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuscute