Ciorba cu pastai

de ella 87 in Ciorbe, 19 Mai 2019 | 1862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mai marisoara
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • 300 g pastai
  • 1 tija telina
  • 1/2 ardei rosu
  • 3.5 litri apa
  • Sare
  • Piper
  • 3 linguri smantana
  • Coasta afumata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Taiem legumele dupa preferinte, eu le tai mai mic. Taiem coasta, sunca ce doriti afumata sa fie sa dea gust ciorbei.

Le calim putin in ulei cat sa se inmoaie usor. Adaugam apa sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu pana s-au fiert legumele. Gustam si din coasta carne sa fie  frageda.

Eu am folosit pastai congelate, le-am adaugat si pe ele dupa 20 min. Cartofii i-am taiat cuburi, ii punem mai spre sfarsit alaturi de bulion.

Cand totul a fiert, am pus smantana intr-un bol impreuna cu 2 polonice de zeama, am amestecat totul si am adaugat peste ciorba.

Am pus 2 linguri de otet sa dea un gust acrisor si o mana de leustean verde. 

A iesit o bunatate merge cu o ceapa verde. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza si costita de porc