Ciorba cu gulii

de mihaelar63 in Ciorbe, 15 Iun 2011 | 4209 vizualizari

 

Am dorit sa fac o ciorbita cu gulii mai usoara .
Gulia are 0 colesterol , minerale , vitamina C si B -uri .,

 

INGREDIENTE

  •  2 gulii crude
  • 1 ceapa rosie
  •  Praz verde[ cantitatwe cat ceapa]
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • 2 morcovi noi
  • ulei
  • sare
  • parmezan 
  • zeama lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu gulii:

 Puneti o oala cu apasi sare  la fiert [ aprox 3 l]
Taiati marunt ceapa , prazul, ardeiul iute  si  Kapia .
Curatati guliile si morcovii . taiati cuburi .
Puneti   legumele la fiert [ vor fierbe repede ,in vreo 15 min ]
Stropiti ciorba cu putin ulei , o dregeti cu zeama de lamaie dupa gust .
Serviti cu parmezan ras deasupra .

TIPS-URI

1

 Nu aruncati frunzele tinere de gulii , adaugate la sfarsit la ciorba vor aduce un aport important de  vitamine si m inerale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu gulii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz dreasa cu iaurt