Ciorba cu coasta afumata si lapte batut

de madi_marin in Ciorbe, 16 Oct 2010 | 8460 vizualizari

 

Mihaelar mi-a facut pofta cu ciorbita ei .....

 

INGREDIENTE

  • 500 g coasta afumata
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 4 cartofi
  • 1 cescuta cu orez
  • 500 ml bors
  • pasta de tomate
  • 1 cana de lapte batut ( sana, iaurt....)
  • leustean si telina frunze
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coasta afumata si lapte batut:

Coasta se portioneaza si se pune la fiert.

Ceapa se toaca amrunt, morcovii si telina se dau pe razatoare, apoi se pun toate la calit in putin ulei. Apoi se adauga peste carnita si se lasa sa fiarba impreuna. La jumatatea fierberii se pun si cartofii cubulete si orezul spalat.

Aproape de finalul prepararii se pun delikatul, borsul clocotit si pasta de tomate. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se stinge focul, se adauga laptele batut si verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata si lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lacrimioara 1

17.10.2010, 16:20

f gustos

nadina73 1

17.10.2010, 22:54

mama ce bune trebuie sa fie

Cris2711 1

12.03.2011, 11:12

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''