Bucura-te de gustul autentic al ciorbei ardelenesti de porc! O reteta traditionala, plina de savoare, care imbina carnea de porc frageda cu legume proaspete si condimente aromate. Descopera cum sa prepari aceasta ciorba delicioasa pentru mesele in familie!
Pentru aceasta Ciorba ardeleneasca de porc - Gust si savoare intr-o reteta traditionala ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, smantana, bors.
Cum se prepara Ciorba ardeleneasca de porc - Gust si savoare intr-o reteta traditionala
Se pune carnea de porc in apa la fiert. Legumele se dau pe razatoarea mare, ardeiul il taiem cubulete, iar ceapa o dam pe razatoarea mica si le punem in ulei de masline la calit. Se adauga 1 lingura de orez, se lasa cateva minute dupa care se adauga totul in oala de ciorba, adaugam si 2 linguri de vegeta, leustean si piper alb. Carnea cand a fiert se scoate si se taie cubulete. Intr-un castron se pune 1 lingura de faina, se subtiaza cu apa, dupa care se adauga cate 1 polonic de ciorba, se amesteca incet, se adauga si smantana si borsul maggic. Se adauga compozitia in oala de ciorba amestecandu-se incet. Se adauga tarhonul si putin otet(din tarhon). La sfarsit punem patrujelul proaspat.
Incearca si reteta de Lucicos sau ciorba de varza ardeleneasca sau Ciorba de miel, reteta ardeleneasca.
Iti recomandam si Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat, o bunatate de mancare.