Ciorba aita

de sandytza in Ciorbe, 18 Iul 2009 | 29313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita de porc (sau carne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cana de orez
  • 1 cana de lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • vegeta secretul gustului
  • patrunjel
  •  5 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita:

Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul iute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bucataras 1

19.07.2009, 22:00

aoleu ce e aici

Bunica 1

19.07.2009, 22:23

Cu ce acresti ciorbita,SANDYTZA?

sandytza 1

20.07.2009, 09:07

Chiar e foarte buna ciorbita. Bunica asta nu e acrita e aita adica cu usturoi. Dar daca maintrebi in general , eu cumpar bors de la dr oetker ca imi place tare mult ala praf si cu ala acresc . Dar mi s-a intamplat sa nu am si am acrit cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu razalai