Ciorba cu pastai

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 28 Iun 2011 | 19457 vizualizari

 

Nu e printre preferatele mele, insa e gustoasa si merge de minune vara, servita rece cu o ceapa verde alaturi :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pastai
  • 1 morcov 
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii decojite
  • patrunjel, leustean si marar verde
  • 2 linguri cu ulei
  • condimente: cimbru, sare si un praf de piper
  • 1 litru de apa si bors pentru acrit, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Curatam pastaile - le rupem coditele si eventual ata, daca nu sunt fragede. Curatam si spalam restul legumelor si le taiem cubulete. Ceapa tocata o punem la calit in putin ulei. Cand devine translucida adaugam pastaile si restul legumelor, mai putin rosiile, le lasam la inabusit pentru 10 minute dupa care turnam peste ele apa. Cand a dat in clocot, potrivim de gust condimentele,  turnam borsul  si adaugam rosiile decojite (taiate cubulete. sau trecute prin razatoare, cum doriti).  Dupa ce am luat ciorba de pe foc adaugam cimbrul si verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]