Ciorba acra de fasole pastai cu smantana

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Iul 2012 | 8277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena congelata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri smantana
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare alba
  • leustean,vegeta,piper alb,patrunjel uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de fasole pastai cu smantana:

Ceapa si pastarnacul se adauga in oala de ciorba in apa la fiert. Separat intr-o tigaie se pune ulei de masline, morcovii si telina date pe razatoarea mare, se lasa sa se caleasca dupa care se adauga fasolea pastai. Se mai lasa cca 7 minute si se adauga in oala de ciorba, se condimenteaza si se lasa la fiert. Se adauga bulionul in ciorba, putin otet (sau fiecare ce are pentru acrit). Separat punem smantana si 2 polonice de ciorba fierbinte, se amesteca bine si se toarna totul in oala.

Cand e aproape gata se pune patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de fasole pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

15.11.2012, 19:07

multumesc andreea

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 01:02

ce ciorbica buna

Doralinda 1

17.10.2015, 16:30

Buna Bya, o voi incerca azi ciorbica ta! de cand eram mica nu am mai mancat!!! Te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]