Ciorba a la grec de vitel

de diaconta in Ciorbe, 30 Noi 2010 | 16787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel cu os(300 gr)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec de vitel:

Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Carnea se spala,se taie bucati si se pune sa iarba in apa cu putina sare.

Orezul se pune la fiert separat.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se soteaza zarzavatul.Cand carnea este fiarta de trei sferturi se pune si zarzavatul.Se mai lasa la fiert.

Se amesteca cele doua galbenusuri cu smantana ,apoi se "desfac" cu supa,pusa cate putin pana cand amestecul ajunge la temperatura ciorbei.

Se adauga orezul,apoi amestecul de oua cu smantana.Se potriveste de sare si piper.

La sfarsit se pune verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

diaconta 1

17.10.2012, 14:38

Cris,n-am mai facut demultisor,cred c-ar cam fi cazul s-o fac ....ciorba

Cris2711 1

17.10.2012, 14:40

unde dau si unde crapa

diaconta 1

17.10.2012, 14:47

Cris la mine crapa unde nici nu te astepti

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu bors