Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus

de Valclaudia in Pui, 12 Mar 2016 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciocanele de pui
  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • sare si piper dupa gust
  • 5 lingurite ulei de masline
  • boia dulce de ardei
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Spalam ciocanelele sub jet de apa, apoi le tamponam cu servetele absorbante de bucatarie pentru a le sterge de apa.

Ungem fiecare ciocanel cu ulei de masline, apoi presaram sare, piper si boia dulce de ardei dupa gust.

Ciupercile pleurotus se clatesc in apa rece apoi se taie fasii.

Asezam ciupercile in tava de inox, deasupra asezam ciocanelele si dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Inainte de servire presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos cremos