Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus

de Valclaudia in Pui, 12 Mar 2016 | 4818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciocanele de pui
  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • sare si piper dupa gust
  • 5 lingurite ulei de masline
  • boia dulce de ardei
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Spalam ciocanelele sub jet de apa, apoi le tamponam cu servetele absorbante de bucatarie pentru a le sterge de apa.

Ungem fiecare ciocanel cu ulei de masline, apoi presaram sare, piper si boia dulce de ardei dupa gust.

Ciupercile pleurotus se clatesc in apa rece apoi se taie fasii.

Asezam ciupercile in tava de inox, deasupra asezam ciocanelele si dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Inainte de servire presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]