Pui pe pat de sare

de brunetica in Pui, 20 Oct 2011 | 4345 vizualizari

 

O reteta usoara si foarte sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • un pui ( pulpe , copanele) ,
  • sare grunjoasa,
  • piper  .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Taiem puiul ( daca sant pulpe sau copanele nu le taiem ) il parlim , il spalam, il condimentam cu un pic de piper fara sare, pentru ca o sa isi traga sarea necesara de la patul de sare .

Intr-o tava asezam un strat de sare grunjos cam de vreo 2-3 degete grosime si asezam bucatile de carne. Dam la cuptor pentru circa 50-60 minunte. Nu adaugam ulei sau unt, pentru ca puiul se va face in sucul propriu. O sa va iasa o carne frageda si foarte gustoasa. Si in special sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creamy chicken&bacon rolls