Ciocanele la cuptor

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2013 | 14010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 2 linguri bulion
  • foi dafin
  • boia de ardei
  • 50 g unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor:

Spalam ciocanelele si intr-un castron le amestecam cu ingredientele.

Le asezam in tava,punem foi de dafin,cateii de usturoi si deasupra bucatele de unt.

Intr-un castronel diluam bulionul cu putina apa si punem deasupra.

Bagam tava la cuptor.

Se serveste cu orice garnitura.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele la cuptor cu piure şi salată de varză