Ciocanele de pui la cuptor

de violeta30 in Pui, 5 Ian 2019 | 3220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pentru carne tocata de la Galeo
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor:

Curatam ciocanelele de pui de eventuale pene si pielitele de la capete. Le spalam, le uscam cu prosop de hartie si le punem intr-un vas. Presaram condimentele, sarea si o lingura de ulei si le amestecam bine. Asezam ciocanelele intr-un vas si le introducem la cuptor. Cand sunt bine rumenite le scoatem si le servim alaturi de salata, muraturi sau cu orez sau piure de cartofi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor