Pentru inceput, curatam ciupercile si le vom taia lamele fine, spalam, curatam ceapa si usturoiul si le taiem fin.
Punem o tigaie non aderenta si adaugam unt. Adaugam ceapa, ciupercile, usturoiul, curcuma si asezonam. Luam de pe foc. Punem o folie de plastic, deasupra asezam bucatile de bacon. Luam pieptul de pui si il vom aplatiza, dupa aceea in punem peste bacon. Adaugam pe rand, mustar si farsa de ciuperci, dupa care rulam bine, cu ajutorul feliilor de bacon, dar pentru siguranta, vom lega cu ata alimentara ruloul.
Astfel format, vom trage la tigaie in ulei, cateva minute ruloul, pana ce acesta va prinde culoare pe toate partile, dupa care il vom transfera in cuptor la, 180°C, pentru aproximativ 25 de minute.
Verificati din cand in cand, dupa expirarea timpului, il scoateti de la cuptor si lasati 10 minute in relax. Curatam radacina de camote de coaja si o vom taia in cubulete de marime potrivita si punem la fiert, cand acesta este fiarta, se pregateste un piure, in care se adauga lapte si unt, dupa care saram (se pregateste la fel ca si piureul de cartofi).
Punem la fiert ( in apa cu sare) in vase separate, morcovul, brocolli impreuna cu fructul de chayote si baby porumbul. Baby tzuchini il taiem longitudinal si il vom pregati pe grill.
Dupa ce legumele sunt fierte, se scot iar legumele verzi, se introduc intr-un vas cu apa rece, pentru a nu isi schimba culoare cateva minute, dupa care toate mini legumele se trag repede in unt, la tigaie, cat sa prinda luciu si culoare.
Sosul de fructe, punem unt in tigaie adaugam fructele, lasam sa fiarba putin, adaugam vinul, asezonam si lasam sa se reduca. Punem sosul in blender, blenduim bine si strecuram.
Decoram ca in imaginile alaturate (un chips de camote, ceapa verde) sau dupa imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
www.reteteleluisupernico.blogspot.com www,transilvaniahostel.blogspot.com