Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi

de Constelatialeu in Pui, 8 Oct 2013 | 9471 vizualizari

 

Si invelite in mustar si s-au terminat repede.....Nu-i nici o noutate ca-mi plac mancarurile ''grele'',cu carne,condimentate s.a.m.d

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • cateva bucatele de sunculita impanata
  • catei de usturoi
  • 1 lingura delikat cu gust de gaina
  • 1 lingura mustar
  • condimente-piper,boia dulce,cimbru
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 ardei rosu
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi:

Ciocanele le spalam curatam,de eventualele pene, fulgi si alte chestii necomestibile, le stergem de surplusul de apa.Tragem pielea spre partea ingusta a ciocanelului, crestam carnea din loc in loc si bagam in buzunarele formate sunculita si usturoi, tragem pielea la loc si trecem prin faina apoi prin amestecul de mustar+delikat+condimente+ulei de masline. Procedam la fel cu toate ciocanelele, apoi le asezam intr-un vas de yena, punem si restul de sunculita si usturoi, care ne-a ramas, rupem bucati ardeiul rosu si adaugam o cana cu apa. Dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc domol.

Se pot servi cu orice fel de garnitura, eu am fiert niste ''macarale'' ca alea mi-au picat in mana .

TIPS-URI

1

nu mai este nevoie de sare pentru ca are delikatul suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Alina26 1

08.10.2013, 16:53

tanyapatap 1

08.10.2013, 21:28

Lia_ 1

09.10.2013, 05:32

pai ce facem aici?! imbracam si dezbracam de piele pulpoacele asa de capul nostru bine! ai voie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor