Si invelite in mustar si s-au terminat repede.....Nu-i nici o noutate ca-mi plac mancarurile ''grele'',cu carne,condimentate s.a.m.d
Ciocanele le spalam curatam,de eventualele pene, fulgi si alte chestii necomestibile, le stergem de surplusul de apa.Tragem pielea spre partea ingusta a ciocanelului, crestam carnea din loc in loc si bagam in buzunarele formate sunculita si usturoi, tragem pielea la loc si trecem prin faina apoi prin amestecul de mustar+delikat+condimente+ulei de masline. Procedam la fel cu toate ciocanelele, apoi le asezam intr-un vas de yena, punem si restul de sunculita si usturoi, care ne-a ramas, rupem bucati ardeiul rosu si adaugam o cana cu apa. Dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc domol.
Se pot servi cu orice fel de garnitura, eu am fiert niste ''macarale'' ca alea mi-au picat in mana .
1
nu mai este nevoie de sare pentru ca are delikatul suficienta.