Ciocanele cu lamie in Dry Cooker

de babi5 in Pui, 8 Ian 2015 | 5166 vizualizari

 

Bune rau... si atat! Scuzati pozele, nu sunt prea reusite

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingurita vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu lamie in Dry Cooker:

Am spalat bine ciocanele de cu seara, am pus peste ele: sarea, piperul, vegeta, boiaua, usturoiul pisat, sucul de la lamaie si uleiul. Le-am amestecat bine si le-am lasat la marinat pana a doua zi. Apoi le-am scos, le-am asezat in tigaia Dry Cooker. Baitul l-am strecurat si l-am pus peste pulpe si le-am pus la prajit. Le intoarcem pe toate partile sa se rumenrasca bine.

Sunt foarte gustoase si le puteti asocia cu ce garnitura doriti. Sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Langa ciocanele puteti pune garniturile dorite: mazare, piure, cartofi natur, cartofi taranesti, orez, varza calita, fasole verde, cartofi prajiti.

2

Eu am ales cartofii taranesti fiindca se pot servi si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu lamie in Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui la dry cooker