Nu-s eu mare fac paste, dar din cand in cand pregatesc pentru unii amatori de chestii cu paste. Si cum am pe stoc paste de la cei de la Gyermelyi ( cica m-au tras la sorti la un concurs, norocul meu ;)))))))))))))))))))))))), am facut niste carne de porc cu paste , la tigaie.Mancabile si satioase...noi seara nu mancam..
Mai intai mi-am pregatit ingredientele si am pus la fiert apa pentru paste, intr-o oala inalta cu cca 2 l apa si 1 lingurita de sare. Am taiat pulpa de porc in cubulete mici, am curatat usturoiul si l-am tocat mai marunt. Am pus la incins o tigaie am adaugat uleiul si bucatelele de carne,lingura de delikat, am lasat sa se caleasca la foc iute cca 15 min,am potrivit de sare si piper apoi am adaugat usturoiul , dupa 10 min am adaugat pasta de tomate si pastele fierte. Am micsorat focul si am lasat sa mai fiarba cca 10 min. La final am adaugat cimbru uscat si busuioc pentru decor. Gata asta a fost tot, sa aveti pofta !