Tocanita de cartofi cu coasta de porc

de JulyCris in Porc, 28 Ian 2014 | 17989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2-3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata coasta porc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu coasta de porc:

Coasta de porc se spala bine si se portioneaza in bucati. Uleiul se pune in cratita pe foc,iar cand s-a incins se adauga coasta. Se undeste putin pe ambele parti,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand e aproape fiarta se adauga cartofii taiati,ceapa,morcovul dat pe razatoare,sare dupa gust si se lasa in continuare la fiert pana sunt gata toate. Se adauga 2-3 linguri pasta de tomate cand cartofii sunt aproape fierti. Se mai lasa 10-15 minute,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.(Merge si marar)

TIPS-URI

1

La ciorbe si mancaruri,niciodata nu folosesc ingredientele dupa o reteta. "Din ochi" fac totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu coasta de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc