Chocolate Muffins

de laylalala in Prajituri, 16 Feb 2010 | 3989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt, la temperatura camerei
  • 75 gr zahar brun
  • 80 gr faina
  • 10 gr pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 12 cubulete de ciocolata cu lapte ( aprox. 50gr )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Muffins:

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt, sarea si scortisoara.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul brun, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate 2 cubulete de ciocolata cu lapte apoi acopera ciocolata cu cate o lingura de aluat ramas. Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Muffins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

16.02.2010, 23:00

Nici cu cioco nu sunt de lepadat!

madi_marin 1

17.02.2010, 09:55

au si umplutura de cioco....mmmm...minunat!. retete am, hartiute speciale am...imi mai lipsesc formele....dar o sa imi iau cat de curand....

elena1988 1

10.03.2011, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca