Chisatura sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

de burdulea56 in Porc, 8 Oct 2010 | 9518 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

08.10.2010, 23:52

Slanina imi place cum miroase, ma zapaceste mai ales daca e si niste usturoi pe acolo...mi se face pofta...dar nu pot s-o inghit. Imi ramane fix in gat.
Da' o rosie d-aia de gradina tot as manca.

lilik 1

09.10.2010, 00:15

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 10:38

poti sa-mi trimiti si mie o portie?.................

silvi0ara 1

09.10.2010, 13:12

Si eu tot rosia o vreau,ca la slanina am interzis.

adasev12 1

09.10.2010, 14:49

eu sunt la dieta...si oricum nu pap slaninuta decat cand taie ai mei porcul , o bucatica mica mica....de pofta...
si eu sunt din Ardeal, dar pe la mine nu se face asa ceva...nici n-am auzit...dar oricum eu las furcile....

Bunica 1

09.10.2010, 20:47

E bunaaaaa! Nu am voie....dar o bucatica de paine mica,mica ,cu chisatura tot vreau

kamy 1

09.10.2010, 20:58

la noi se foloseste la ciorbe,la varza,la multe mancaruri....e fff buna in mancare 5f

marieta 1

10.10.2010, 00:12

si la noi se face asa dar am uitat de gustul ei!!!! buna si chear daca are colesterol nu are euri!!!!!!!!!!

cristinne 1

10.10.2010, 12:20

mama mea foloseste si acum osanza ..dar la prajituri: mai exact la fursecuri, cornulete, cookies cum le zic eu: ies ff fragede si ti se topesc in gura...nu se compara cu cele cu unt (care se intaresc mai repede)l acestea cu ozanza si peste o sapotamana daca le mananci sunt ca scoase din cuptor de fragede.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:14

Miha, ia macar rosia, acolo nu am niciun merit.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:15

Lilik, multumesc!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:15

Medi, cu drag, macar odata merita sa degusti!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:16

Silvioara, daca e musai , n-ai ce face!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:17

Ada, asta era pe vremea bunicii, poate in anumite zone din Ardeal, dar mi-a fost tare pofta si dor, nici eu nu fac in fiecare zi, poate o data pe an.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:18

Bunica, o bucatica de pofta, atat.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:19

Kamy, asa este, dar mie imi place pe paine foarte tare, dar o data pe an, asa cum am zis, doar cu rosii, sotul mananca si cu castreveti murati.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:21

Marieta, ai dreptate, e mai bine cu colesterol decat cu E-uri, dar daca se mananca rar nu faci nici din acela.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:23

Cristinne, asa este, ai perfecta dreptate, la noi se fac haiosele cu osanza, sunt nemaipomenite, mereu proaspete.

adry88 1

20.05.2011, 10:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata