Chinezoaica

de butoiaurora76 in Prajituri, 18 Iul 2013 | 22562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt
  • 150 g zahar
  • 5 albusuri
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g nuca
  • 2 esente rom
  • 40 g cacao

Glazura

  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chinezoaica:

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si nuca macinata. Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare.

Se amesteca albusurile cu compozitia de mai sus usor cu miscari de jos in sus. Se coace la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Glazura se face din galbenusurile mixate cu zahar si se aseaza peste aluatul gata copt, se mai lasa la cuptorul incins cu focul stins timp de 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chinezoaica