Este o prajitura foarte consistenta, se mananca in portii mici, eu am facut-o pentru o sarbatoare la serviciu.
Am redus zaharul de 100 g si am gasit-o suficient de dulce.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/prajitura-cu-nuci-si-cu-ciocolata.html
Frecati bine untul moale cu 150 g de zahar, adaugati cacaua, nucile, uleiul, vanilia si faina.
Amestecati bine.
Separati galbenusurile de albusuri.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare.
Incorporati-le treptat la compozitia cu nuci.
Puneti compozitia obtinuta intr-o tava unsa (20/30 cm).
Dati 20 de minute in cuptorul incalzit la 180°C.
Bateti galbenusurile de ou cu zaharul ramas - 8 minute cu mixerul .
Scoateti prajitura din cuptor si varsati peste ea galbenusurile batute..
Dati din nou la cuptor timp de 15-20 minute.
Cand o scoateti din cuptor radeti deasupra ciocolata.
Taiati-o in portii cand este inca calduta.