Chilli cu carne

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 7605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata (vita+porc),
  • 400 g. fasole rosie fiarta,
  • 2 cepe rosii,
  • 2 usturoi,
  • 1 adrel rosu,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 cutie de rosii fara coaja in sucul propriu,
  • 1 cutie de boabe de porumb(140 g.),
  • tabasco,sos iute!,
  • condiment pt. chilli cu carne,
  • 2 ardei iuti rosii,
  • 4 pungute de orez,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli cu carne:

  •   punem ceapa tocata la calit in ulei, apoi adaugam usturoiul, ardelul, rosia si lasam 5 minute; adaugam carnea si amestecam bine( daca nu lasa un pic de apa punem un paharel cu apa si lasam sa fiarba carne)
  •   cu ajutorul furculitei rupem un pic rosiile in cutie si punem peste carne; lasam sa fiarba 20 de minute si apoi adaugam fasolea si boabele de porumb,
  •   pungutele de orez le punem la fiert in apa cu sare(timpul e pus pe cutie),
  •   tocam ardeii iuti si ii punem peste carne; adaugam condimentul pt. chile cu carne, tabasco si sosul iute( depinde cat de iute va place; eu am pus ardeii, 2 linguri tabasco si 4 linguri de sos iute)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere