O alta varianta foarte, foarte gustoasa...o reteta versatila care poate fi preparata dupa inspiratia fiecaruia :)
Dovlecelul si cartoful se dau pe razatoare, ceapa se taie bucati, usturoiul se toaca marunt apoi se pun toate ingredientele la blender.
Se adauga oul, branza, parmezanul, faina, berea si condimentele si se mixeaza bine. Compozitia trebuie sa fie mai groasa decat o smantana, astfel ca daca mai este nevoie mai puteti adauga faina( unele persoane obisnuiesc sa stoarca de zeama dovlecelul si cartoful insa eu prefer aceasta varianta ).
Cu o lingura se ia din compozitie si se pun chiftelutele in uleiul incins. Se intorc cu grija si se prajesc pe ambele parti.
Scoatem chiftelutele cu o paleta pe un vas tapetat cu prosop de hartie absorbant.
Mutam chiftelutele pe un platou si decoram aperitivul dupa bunul plac...sunt tare gustoase :)
1
puteti adauga si alte legume la chiftelute
2
puneti condimentele care va plac