O alegere inspirata pentru un meniu delicios
Pentru chiftele:
Pentru sos:
Mai intai am pregatit chiftelutele.
Am curatat ceapa si usturoiul si le-am tocat marunt.
Am pus la inmuiat cateva secunde bucatile de paine in lapte. Apoi le-am stors putin.
Am amestecat toate ingredientele pentru chiftele.
Am format chiftelutele si le-am pus intr-o tigaie cu putin ulei.
Am lasat sa se rumeneasca usor pe toate partile.
Apoi le-am scos pe o farfurie pe hartie absorbanta.
Apoi m-am apucat de sos.
Am curatat ceapa si usturoiul si le-am tocat marunt.Le-am pus la calit in putin ulei.
Dupa ce ceapa s-a inmuiat, am adaugat pasta de rosii.
Am lasat 10 minute la foc mic.
Apoi am adaugat zaharul, iar mai apoi condimentele.
Se mai poate completa la sos cu putina apa, in functie de cat de dens il doriti.
Apoi am pus chiftelutele si le-am mai lasat cateva minute.
1
Se pot servi alaturi de o garnitura cum ar fi paste, piure sau orez.