Simplu si gustos!
Am pregatit totul pe gratarul de la cuptor.
Spalam bine ciupercile, eu nu obisnuiesc sa curat pielita cand le pregatesc la gratar, apoi le lasam la scurs.
Coditele le curatam de partea cu pamant si le tocam marunt.
Spalam si transam pieptul de pui in felii subtirele, la fel si pulpele.
Din uleiul de masline, busuioc, piper, sare si usturoiul pisat, facem un sos cu care ungem bucatile de piept de pui si pulpele si le asezam pe gratarul cuptorului.
Coditele de ciuperci tocate le asezam in interiorul ciupercilor, presaram sare si piper si picuram cate putin ulei de masline, sau din sosul cu care am uns carnea si punem cateva rondele de ardei iute la fiecare.
Asezam si ciupercile pe gratar, apoi punem o tava cu apa pe nivelul inferior gratarului si dam drumul la cuptor la 200 grade pentr 30-40 minute.
Avem grija sa mai intoarcem carnea si pe partea cealalta cam pe la jumatatea timpului.
Ies foarte bune si usor condimentate.