Chiftelute la cuptor cu sos marinat

de alilianaa in Porc, 22 Iun 2013 | 6717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne tocata de porc
  • o ceapa alba
  • 4 graunti usturoi
  • marar verde tocat, o legatura
  • sare, piper dupa gust
  • 3 oua
  • o lingura faina se secara
  • 300 g pasta de rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 150 ml apa
  • 3 linguri otet balsamic
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor cu sos marinat:

Carnea se amesteca bine impreuna  ceapa taiata fin, usturoi pisat,  sare, piper, 3 oua, marar verde si o lingura de faina de secara. Se fac chiftele si se pun in cuptor la copt. La jumatatea timpul se intorc.

Sosul: intr-o tigaie se pune la incins 30 ml ulei. Cand este gata se adauga cca 300 ml pasta tomate diluata cu 150 ml  vin alb sec si 150 ml apa. Se adauga 3 linguri de otet balsamic. In acest sos se pun chiftelele si se lasa sa fiarba cca 20 minute.   Se potriveste se sare, piper. Se adauga marar tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor cu sos marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat