Chiftelute la cuptor cu sos marinat

de alilianaa in Porc, 22 Iun 2013 | 6962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne tocata de porc
  • o ceapa alba
  • 4 graunti usturoi
  • marar verde tocat, o legatura
  • sare, piper dupa gust
  • 3 oua
  • o lingura faina se secara
  • 300 g pasta de rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 150 ml apa
  • 3 linguri otet balsamic
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor cu sos marinat:

Carnea se amesteca bine impreuna  ceapa taiata fin, usturoi pisat,  sare, piper, 3 oua, marar verde si o lingura de faina de secara. Se fac chiftele si se pun in cuptor la copt. La jumatatea timpul se intorc.

Sosul: intr-o tigaie se pune la incins 30 ml ulei. Cand este gata se adauga cca 300 ml pasta tomate diluata cu 150 ml  vin alb sec si 150 ml apa. Se adauga 3 linguri de otet balsamic. In acest sos se pun chiftelele si se lasa sa fiarba cca 20 minute.   Se potriveste se sare, piper. Se adauga marar tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor cu sos marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos de rosii si busuioc