Chiftelute in sos

de Bucataras Monica in Curcan, 30 Mar 2013 | 3670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de curcan
  • usturoi
  • sare
  • 2 oua
  • piper
  • marar
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • ciumbru
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos:

Se framanta carnea impreuna cu cele 2 oua,sarea,mararul si usturoiul si pun la prajit! Sosul: se caleste ceapa  ,apoi se aduga usturoiul,faina si putina apa,se amesteca pana se formeaza un aluat,peste acesta se adauga pasta de rosii si mirodeniile!

La final se adauga piftelutele racite in sos,se servesc de preferat calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]