Se spala si se curata bine aripile ,se condimenteaza cu piper proaspat macinat, sare, cimbru si boia. Lasam carnea condimentata la rece cam 2-3 ore. Se pun aripile in tava, se stropesc cu ulei de masline si se adauga 6-7 catei de usturoi nedecojit. Acoperim totul cu folie de aluminiu dupa care introducem tava in cuptorul incalzit si lasam 40 de minute, dupa care intorcem aripile pe partea cealalta si le mai lasam 40 de minute acoperite. Indepartam folia, adaugam felii de mar si nectarine dupa care mai lasam 20-25 de minute pana se rumenesc nemaiacoperind tava.
Cartofi la cuptor
Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam cam 10 minute de cand incepe apa sa fiarba pana devin semi fierti. Ii punem intr-o tava unde punem hartie de copt si ii stropim cu ulei de masline, dupa care perasaram patrunjel taiat marunt. Lasam cartofii pana se rumenesc intorcandu-i din cand in cand.