Chiftelute imbracate in susan la cuptor

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2018 | 7011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. care tocata (amestec porc-vita)
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 2 oua mici de casa
  • 2 felii de paine alba inmuiate in apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • marar si busuioc uscat dupa gust
  • 3 linguri pesmet
  • cca 100 gr. seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute imbracate in susan la cuptor:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Carnea tocata se pune intr-un castron, adaugam apoi ouale, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa rece si stoarsa bine, 1 lingurita boia, sare, piper, busuioc si marar uscat dupa gust.

Amestecam cu mana, apoi adaugam 2-3 linguri de pesmet pentru a obtine un amestec mai ferm.

Formam chiftelutele de marimea unei mingiute de ping-pong, trecem apoi chiftelutele prin seminte de susan si el asezam intr-o tava antiaderenta.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute pana obtinem niste chiftelute rumene.

Noi le-am servit cu sos si piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute imbracate in susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan