Chiftelute imbracate in susan la cuptor

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2018 | 7447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. care tocata (amestec porc-vita)
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 2 oua mici de casa
  • 2 felii de paine alba inmuiate in apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • marar si busuioc uscat dupa gust
  • 3 linguri pesmet
  • cca 100 gr. seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute imbracate in susan la cuptor:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Carnea tocata se pune intr-un castron, adaugam apoi ouale, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa rece si stoarsa bine, 1 lingurita boia, sare, piper, busuioc si marar uscat dupa gust.

Amestecam cu mana, apoi adaugam 2-3 linguri de pesmet pentru a obtine un amestec mai ferm.

Formam chiftelutele de marimea unei mingiute de ping-pong, trecem apoi chiftelutele prin seminte de susan si el asezam intr-o tava antiaderenta.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute pana obtinem niste chiftelute rumene.

Noi le-am servit cu sos si piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute imbracate in susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan