Chiftelute imbracate in susan la cuptor

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2018 | 7260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. care tocata (amestec porc-vita)
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 2 oua mici de casa
  • 2 felii de paine alba inmuiate in apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • marar si busuioc uscat dupa gust
  • 3 linguri pesmet
  • cca 100 gr. seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute imbracate in susan la cuptor:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Carnea tocata se pune intr-un castron, adaugam apoi ouale, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa rece si stoarsa bine, 1 lingurita boia, sare, piper, busuioc si marar uscat dupa gust.

Amestecam cu mana, apoi adaugam 2-3 linguri de pesmet pentru a obtine un amestec mai ferm.

Formam chiftelutele de marimea unei mingiute de ping-pong, trecem apoi chiftelutele prin seminte de susan si el asezam intr-o tava antiaderenta.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute pana obtinem niste chiftelute rumene.

Noi le-am servit cu sos si piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute imbracate in susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe de peşte şi pui