Chiftelute din dovlecei

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2012 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 3oua
  • 6linguri faina
  • 5catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mare.Presaram deasupra putina sare si lasam la scurs intr-o sita minim 30minute,dupa care stoarcem bine de zeama ramasa.

Separat,batem ouale cu sare si piper dupa gust.Adaugam dovleceii,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat marunt si faina.Omogenizam bine compozitia care trebuie sa fie bine legata,dar nu foarte tare(daca mai trebuie mai punem putina faina).

Incingem uleiul si cu o lingura luam din compozitie si punem la prajit pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Scoatem chiftelele pe un servetel care sa absoarba grasimea.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

13.07.2012, 14:56

bune,bune!

alba_zori 1

13.07.2012, 16:44

foarte bune

Sim0na 1

13.07.2012, 21:29

Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel