Chiftelute din dovlecei

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2012 | 3928 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

12.07.2012, 23:46

Ce bune sunt.Chiar imi plac.Ti-au iesit tare bune cred!

Miha 1

12.07.2012, 23:58

BuburuzaBubu 1

13.07.2012, 00:55

mmm buuun

iry-gabriela 1

13.07.2012, 05:15

mirela0911 1

13.07.2012, 06:27

Tare mult imi plac!

MotanLaOale 1

13.07.2012, 08:08

bune bune
La tine chiftelutele cresc in gradina ????

Poliana 1

13.07.2012, 08:35

Vai ce bine arata, si ce mult imi plac dovelceii. Super faine chiftelutzele!!

Lau 1

13.07.2012, 09:03

ce mult imi plac

laura_n 1

13.07.2012, 09:25

bune tare, as papa fara oprire

Zamfira 1

13.07.2012, 09:50

diaconta 1

13.07.2012, 10:43

ce-mi plac

DIANA B 1

13.07.2012, 10:47

Am facut si eu cu branza telemea , dar am pus si niste sunculita crud-afumata , ca nu se putea fara carne

gaby_gabytza 1

13.07.2012, 14:07

Place

mena29 1

13.07.2012, 14:56

bune,bune!

alba_zori 1

13.07.2012, 16:44

foarte bune

Sim0na 1

13.07.2012, 21:29

Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel