Pulpe de pui cu sos teriyaki

de Mitinita in Pui, 16 Noi 2017 | 5869 vizualizari

 

Pulpe de pui cu sos teriyaki este o reteta din bucataria japoneza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura de miere de albine
  • 25 ml suc de portocale
  • 30 ml sos de soia
  • 1/2 lingurita ghimbir ras sau pudra
  • 1/2 lingurita ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos teriyaki:

Mierea de albine, sucul de portocale, sosul de soia, ghimbirul si uleiul de susan se amesteca bine intr-un bol.

Se adauga pulpele de pui curatate si spalate.

Se amesteca bine si se acopera bolul cu un capac sau cu folie alimentara.  De asemenea, puteti folosi o cutie de plastic cu capac.

Se pune bolul la frigider pentru 2 ore sau peste noapte.

Pulpele se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-40 de minute, la 180 de grade C sau la foc mediu.

Se servesc cu orez la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Coin Vert