Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 7640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.

painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.

 1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.

patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.

punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.

punem niste ulei la incins .

cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .

le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.

cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.

intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.

cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.

cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.

ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.

intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.

apoi punem maioneza dupa gust.

incorporam bine toate .

le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste