Chiftelute cu branza si marar

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2013 | 4741 vizualizari

 

Am zis sa incerc combinatia de branza si carne , si au iesit bune.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr carne tocata de porc
  • 100 gr branza telemea
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu branza si marar:

Carnea se pune in castron.

Branza se rade .

Carnea se condimenteaza cu sare si piper, se adauga , branza , oul si mararul.

Se omogenizeaza.

Se fac chiftelute in mana si se aseaza in tava pe hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc potrivit 20 min.

TIPS-URI

1

In loc de branza telemea se poate folosi cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute