Chiftelute coapte in cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2012 | 13867 vizualizari

 

Asa am facut chiftelutele pentru gratinul de spanac.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata( eu am avut carne de curcan, vita si porc)
  • 1-2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 felii de paine muiate in apa si apoi stoarse( pesmet)
  • 1 cartof
  • sare 
  • piper
  • verdeata 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute coapte in cuptor:

Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea si verdeata. Daca doriti puteti adauga si usturoi .

Se amesteca bine toata compozitia si se condimenteaza.Adaugam ouale crude si mai amestecam o data.

Cu ajutorul unei linguri se formeaza chiftelutele care le rotunjim in palma unsa cu putin ulei.Punem chiftelutele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca.Dupa ce s-au rumenit pe o parte le intoarcem si le lasam sa faca crusta si pe cealalta parte.

Sunt mult mai sanatoase decit cele prajite in ulei...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute coapte in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]