Chiftelute la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 19 Ian 2016 | 12734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc si pui
  • un ou
  • 2 cartofi mici sau unul mai mare
  • cimbru
  • boia dulce
  • praf de usturoi
  • vegeta
  • patrunjel tocat
Portii: 48
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Am pus cartofii la fiert. Intre timp am tocat carnea. Am amestecat carnea tocata cu cartofii piure, oul si condimentele.

Am format bilute, le-am asezat in tava in care am pus hartie de copt si le-am introdus la cuptor pana s-au rumenit.

In timpul coacerii mai miscam tava pentru a rostogoli chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

21.01.2016, 09:09

Frumoase ti-au iesit !!! De mult timp nu am pus cartofi . data viitoare asa le prepar

Dulciuri cu Georgiana 1

28.01.2016, 22:58

Multumesc !

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 17:23

Si eu le fac la fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac